به گزارش روابط عمومی اتحادیه به نقل از پایگاه خبری اتاق اصناف تهران : رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم ایمنی و آتش نشانی با اشاره به مقدس بودن روز آتش نشان اظهار داشت: هر کسی نمی تواند آتش نشان باشد؛ چرا که ورود به این عرصه ظرفیت جان برکف بودن و گذشت از مال و جان می خواهد.
اتفاقات و دلاوری های شهیدان در عرصه جبهه و جنگ در هشت سال دفاع مقدس آنچنان ذهن و روح آدمی را منقلب می کند که ناخودآگاه، اشک از چشمان آدمی جاری می شود. این اشک گاهی به خاطر از دست دادن این عزیزان و نبودنشان در کنارمان است و گاهی به خاطر دلاوری هایشان، اما آنچه باید درس گرفت و بر ما واجب است، دل بریدن از این دنیای فانی و بخشش است. این بخشش از ریزترین وابستگی ها و دارائی هاست تا درشت ترین آنها که یا مادی است و یا جانی، آنچه می بخشیم باید از دل و جان باشد، بسیاری از شهیدان این امتحان الهی را بخوبی پاسخ دادند از جمله ، شهیدان آتش نشان هستند؛ لذا روز ۷ مهر سال ۱۳۵۹ زمانی که بعثی های متجاوز با حمله هوایی به پالایشگاه نفت آبادان آنجا را به آتش کشیدند و عده ای شهید شدند، متعاقباً آتش نشانان آن منطقه بلافاصله حضور پیدا کردند تا آتش را خاموش کنند، اما… این رزم آوران زمانی که مشغول خاموش کردن آتش بودند، می دانستند، احتمال حمله مجدد است، اما جان خود را در کف دست گذاشته و به دل آتش زده و سعی در خاموش کردن آتش جان سوز داشتند که هواپیماهای بعثی برای بار دوم به این پالایشگاه حمله کردند و تمامی آتش نشانان دلیر را همانجا در آتش سوزاندند، به همین مناسبت این روز به نام روز آتش نشانی و ایمنی در تقویم تاریخ ایران ثبت شد.
حسین مصطفی زاده خوئی، رئیس اتحادیه صنف لوازم ایمنی و آتش نشانی در همین رابطه با گرامی داشت یاد و خاطر این جان برکفان شهید و تبریک این روز به همه آتش نشانان و کسانی که در این عرصه فعالیت دارند گفت: به صراحت می گویم از افرادی که در این عرصه پا گذاشتند نمی توان با تامین مالی و پول قدردانی کرد، هر کسی نمی تواند آتش نشان باشد؛ چرا که ظرفیت جان برکف بودن می خواهد و کسانی می توانند بمانند که از مال و جان خود به راحتی می گذرند.
مصطفی زاده افزود: این افراد تنها به دلیل حس متفاوتی که با دیگران دارند، هر بار که آژیر به صدا در می آید، می دانند به کجا، چگونه و کی می روند، اما هربار با این فکر که شاید این ماموریت آخرین باشد، جان را برکف نهاده و قدمهایش را محکمتر بر می دارد چه آنکه، کودکی یا نوجوانی و یا گرفتار در حادثه ای را نجات بخشد و جانی دوباره اهدا کند، پس با انگیزه قدم بر می دارد ، بی آنکه به خود فکر کند.
وی آتش نشانان را دلاوران بی ادعا نامید و گفت: این خصیصه همانی است که هر کسی ندارد. در زمان حادثه و پس از آن بسیاری از ارگانها و سازمانها مانند اورژانس دخیل و با همکاری و رشادت های این عزیزان مراحل حادثه و بحران و رسیدگی به آن طی طریق می شود. از این رو به این جان برکفان این روز را تبریک و برایشان آرزوی سلامتی در لحظه لحظه ماموریت شان دارم. همچنین از طرف خود و هیات مدیره اتحادیه از تمامی اعضای زیر مجموعه صنف لوازم ایمنی و آتش نشانی که خصوصاً در این حوزه فعالیت دارند تشکر و قدردانی می نمایم.
رئیس اتحادیه لوازم ایمنی و آتش نشانی با اشاره به تولید بسیاری از لوازم و ابزار آلات در حوزه آتشناشانی در ایران ادامه داد: خوشبختانه بسیاری از لوازم مورد نیاز و اصلی در حوزه آتش نشانی و لوازم ایمنی در کشورمان توسط متخصصان این لوازم که عضو فعال اتحادیه هستند تولید می شود.
مصطفی زاده خوئی به بخشی از تولیدات صنف اشاره کرده و گفت: کپسول آتش نشانی- کلاه ایمنی- البسه مختلف نظامی ، انتظامی و ایمنی و آتش نشانی- انواع دستکش ها و تجهیزات ایمنی- انواع کفش ایمنی و … که حتی در برخی از این تولیدات از جنبه های کیفی و کمی به مرحله امکان صادرات نیز رسیده ایم که امیدواریم این اتفاق در عرصه وسیع بیفتد.