امام صادق علیه السلام می فرمایند: عمویم، عباس بن علی، بصیرتی نافذ و ایمانی محکم و پایدار داشت و در رکاب امام حسین علیه السلام جهادی نیکو کرد تا به شهادت رسید.
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
باز این چه شورش است که در خلق عالم است
باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است
عاشورا در طول قرنها پس از واقعه کربلا همواره نماد آزاداندیشی و روشنفکری اسلامی بوده است. امام حسین(ع )نه تنها در آن روز به شهادت نرسید، بلکه پس از آن زندگی جاویدان یافت و در ذهن همگان حق خواهی، آزادی و آزادگی را یادآور شد و امروز ما نیز به ماهیت پیام و قیام سیدالشهدا(علیه السلام) نیازمندیم تا اسلام اصیل و به دور از پیرایه که پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله و سلم) به عالمیان عرضه نمود را درک کنیم و آن را حفظ نماییم و باورهای خویش را از هرگونه جهالت و ضلالت به دور نگه داریم و درون انسانی خویش را از بند برهیم تا بدین وسیله مقدمات برپایی نظام جهانی مبتنی بر عدالت و بر پایه تعالیم جهان شمول اسلام را فراهم آوریم و راه را برای حکومت جهانی مهدی موعود(عج) هموار کنیم.
عاشورا به ما می آموزد که در ماجرای دفاع از دین، بصیرت بیش از چیزهای دیگر برای انسان لازم است، عاشورا به ما درس می دهد که برای حفظ دین باید فداکاری کرد، درس می دهد که در راه قرآن باید از همه چیز گذشت و در میدان نبرد حق و باطل، همه افراد اعم از کوچک و بزرگ زن و مرد، پیر و جوان، امام و رعیت باهم در یک صف قرار گیرند.
تا چند روز دیگر عاشورا فرا می رسد عاشورایی که دامنه تاثیر آن تا ابدیت کشیده شده و چنان در عمق جانها و دلها اثر گذاشته که همه ساله، در این روزها اوج عشق و اخلاص نسبت به معلم حریت و اسوه جهاد و شهادت حسین بن علی(علیه السلام) به نمایش گذاشته می شود.
امام خمینی (ره) فرمود هرچه داریم از محرم و صفر است و انقلاب اسلامی بی نام حسین(علیه السلام) به ثمر نمی نشست و به گفته رهبر فرزانه باید بر بصیرت دینی خود بیفزاییم که هر روز عاشورا است.
فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، ایام شهادت فرزند پیامبر، سالار آزادگان جهان و سید و سرور شهیدان اسلام، امام حسین علیه السلام و علمدار با وفایش حضرت ابوالفضل العباس ( علیه السلام ) را به پیروان راستینش تسلیت عرض می نماییم.